Houtwerk Hattem

Wijhoudenvanhout.nl is de webshop van meubel- en keukenmakerij Houtwerk Hattem. In onze fabriek in Hattem maken wij alle denkbare meubels van verschillende soorten hout. Volledig op maat en gemaakt met aandacht voor onze leefomgeving. En het mooie is: het productieproces hebben we van boom tot meubel in eigen hand. Dat is bijzonder. En daar zijn we trots op.

Inlands hout
Het grootste deel van de bomen die we gebruiken, kiezen we zelf uit in de bossen van Staatsbosbeheer, Bosgroepen, de Kroondomeinen of landgoedeigenaren. Inlands hout dat met liefde en vakmanschap wordt bewerkt tot de mooiste meubelstukken en keukens. We gebruiken dit hout niet alleen vanwege de schoonheid, maar ook om het ecologische belang. Inlands hout is ruimschoots beschikbaar en wordt voortdurend aangevuld. Zo kunnen we zuiniger omgaan met grondstoffen die minder voorhanden zijn.

Nieuwsgierig? Je bent van harte welkom om een kijkje te nemen in onze fabriek en showroom. Wij houden van hout. Jij toch ook? Kijk voor meer info op de website van Houtwerk Hattem.