Kasten

In ieder interieur vind je ze terug: kasten. Ideale meubelstukken om spullen in op te bergen, maar het zijn ook de eyecatchers die het interieur een boost geven. Bij Houtwerk Hattem maken we diverse houten kasten op maat. Tv-meubels, boekenkasten of servieskasten, maar ook slaapkamerkasten, keukenkasten en kleine nachtkastjes.

Houten kasten op maat
Het volledige proces hebben we van begint tot eind in eigen hand. We bespreken de wensen, meten de maten op en komen vervolgens met een verrassend ontwerp. Vervolgens wordt de kast van boom tot meubel gemaakt in onze houtfabriek en komen we hem bij je installeren. We vertellen je alles over de mogelijkheden, adviseren je over de houtsoorten en afwerkingen en helpen je aan jouw droomkast.

Portfolio houten kasten
Hieronder vind je een aantal houten kasten die we onlangs hebben gemaakt. Een tv-meubel bijvoorbeeld, maar ook een speciaal op maat gemaakt boekenkast die van een lange hal een bijzondere plekt maakt. Wil je meer weten over de mogelijkheden van onze houten kasten op maat? Neem contact met ons op.